Om oss

KONTAKTA OSS

Huvudkontor
Tel: +46 010-64 39 100
info@washup.se

VÅR VISON

Vår vision är att växa och vara branschens ledande aktör i norden inom vår kategori genom att erbjuda alla våra kunder service av högsta kvalité genom vår unika behandling av tak, fasad inom soft clean behandling.

VÅR PRODUKT

Vår unika mjukbehandlingsmetod  gör att vi kan behandla på de flesta typer av tak som tak med takplattor, betongpannor, tegelpannor, papptak och plåttak. Ditt tak utsätts inte för någon typ av slitage med våra medel och takbehandling, utan tvärtom så förlänger vi livstiden på ditt tak. 

Resultaten blir som nytt även på husfasader, trä och sten. 


VÅR AFFÄRSIDE

Vårt mål är att skapa framgång genom att etablera våra stationer i norden med start i Sverige. För framtidens skull samarbetar vi med professionella yrkesmän och företag som har lokal anknytning. Detta garanterar att vi kan säkerställa högsta kvalitet och vara med och påverka under hela processen. Vår höga kravbild som vi ställer på våra noga utvalda licenspartners ger dig som kund en extra trygghet.

EXPANSION I NORDEN FÖR WASHUP

Ny landschef rekryteras för att leda expansionen i Norden och först ut är Sverige. De första Washup stationerna planeras redan att startas upp under våren 2022.

"Tjänsten avser behandling av tak, fasad, altan, staket samt sten. Vi satsar stort med kapacitet att öppna upp stationer inom hela norden under de kommande två åren. Vi erbjuder våra kunder ett fantastiskt resultat på sina hus och i trädgården och våra kommande licenspartners får en fantastisk resa tillsammans med oss. Vi är trygga i vår långsiktiga strategi och vår expansion, vi ser framemot att möta våra kunder, säger Jane Jeppsson, Country Manager"

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

LinkedIn