Med vår lågtrycksbehandling hjälper vi idag hus och fastighetsägare med komplett behandling av agler och mossa. 

Tak

I en husbehandling ingår såklart även en takbehandling. Vi besiktar ditt tak innan vi börjar behandla för att upptäcka eventuella skador som redan finns där. Sedan behandlar vi med vår skonsamma mjukbehandling och får ditt tak att skina igen.

Altan / Terasser/Staket

Har du en altan, uteplats, trädäck och/eller trästaket i din trädgård behandlar vi även detta till dig. Ditt trämaterial får tack vare vårt skonsamma medel en härligt skyddande yta som hjälper till att behålla fräschheten ännu längre vid regn och oväder.

Fasad

Förebygg Skador och slitage

Med en ordentlig fasadbehandling förebygger du att skador uppstår och förlänger livslängden på ditt hus. Vi behandlar både puts, tegel och träfasader

Sten & utemiljö

För att få en hållbar och ej skadlig påverkan på sten och plattor, som kan orsakas vid högt vattentryck vid rengöring, använder man ett lågt tryck. Nanorengöringen som används i processen för mjukbehandling är inte hårda mot stenarna. Det är därmed inte skadligt i rengöringsprocessen. Dessutom kommer stenarna blir rengjorda och fria från smuts och alger på djupet, det ger en längre livslängd på dina plattor


SÅ HÄR GÅR DET TILL

  • VI GENOMFÖR EN INSPEKTION

    Vi inspekterar noga det område som ska behandlas. Vid behandling av tak ser vi till så att alla takpannor och annat material ligger som det ska. Eventuella ytor som behöver betäckas under behandling ombesörjer vi vid behov. Om du inte kommer vara hemma under tiden vi behandlar ditt tak eller hus, se alltid till att ha alla fönster och dörrar stängda samt se till att nyckel till vattenutkastaren finns att tillgå.

  • BEHANDLING

    Vi spolar ytan som ska behandlas med vatten så att medlet kan tränga in ordentligt. Metoden vi använder är en nanorengöring som tränger in på djupet och ser till så att alger, mossa, svamp upplöses. Boosten har en skummande effekt och den låter vi verka på djupet en stund. Vi går sedan över områden som kan behöva en extra applicering då smuts kan sitta olika hårt på olika ställen. Vårt medel kombinerat med mjuktbehandlingen gör att tiden för tak- och husbehandlingen reduceras med nästan två tredjedelar jämfört med vanliga tvättmetoder. Vi använder inte högtryckstvätt.

  • FÄRDIGT

Mjukbehandling har visat sig vara den överlägsna lösningen. Det beror på att det oftast går snabbare och är billigare jämfört med traditionella rengöringsmetoder, såsom högtrycksrengöring. 

Trött på löv i hängrännan? Ja du är inte ensam!

Nu tipsar vi om en av våra omtyckta produkter Leafgard! Är du intresserad av att köpa ett nät kontakta din närmaste Washup station.

För att ge ditt tak ett ännu bättre skydd mot löv och smuts så kan vi även erbjuda dig Leafguard. Leafguard är en skyddande produkt som man sätter i takrännan så att löv och smuts inte kan fastna där.
Ingen stege!


Du behöver aldrig mer ställa dig på en stege och rensa dina takrännor vilket gör ditt hem säkrare för dig själv och du behöver inte tänka på underhåll.

Leafguard skyddet är både vädertåligt och har UV skydd så att solen inte sliter ut materialet. Vi kan montera det åt dig, det går snabbt och enkelt då det inte behövs några verktyg för monteringen. 

FÖR BESTÄLLNING AV LEAFGUARD

FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR EN SÄLJARE DIG

VARMT VÄLKOMNA TILL OSS

Följ oss gärna på våra sociala medier

Linkedin